2018. július 4.
Látogasson el Ön is október 7-én az Igali-Gyógyfürdőbe, ahol minden bizonnyal az ország legkülönlegesebb OktóberFest-jén vehet részt. A nagy népszerűségnek örvendő Igali OktóberFest, immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre.
2018. július 4.
A nyár egyik legnagyobb igali fesztiválja, amely minden korosztály számára izgalmas programokat kínál.
2018. július 4.
A nagyszabású, ingyenesen látogatható rendezvény augusztus 11-én, immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a fürdő melletti fesztivál parkban. A délután folyamán lovasbemutatók, csikós párbaj és huszárfelvonulás színesíti majd a programot.
2018. július 4.
Augusztus 5-én ismét ellátogat az igali fürdőbe a Live Acoustic Trio.Dőljön hátra Európa egyik legjobb gyógyvízében és élvezze a medence partján felcsendülő magyar illetve külföldi slágerdalokat. Az előadott zeneszámok közt hallhatóak lesznek régi slágerek és napjaink legismertebb zenéi.
2018. július 4.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt az immár hagyományosan megrendezésre kerülő igali Tökfesztiválon.Tökből készült ételek bemutatása (közel 50 felé), kóstolása, színes programok és egész napos vásári forgatag a fürdő területén.
2018. július 4.
Július 13-15. között az idei nyár legnagyobb igali bulija téged is vár! Színes színpadi programok (sztárfellépők, tánc-divatbemutató) vizes vetélkedők a fürdőben, vidámpark (kisvasút, céllövölde, ugrálóvárak, jumping stb.)
2018. július 4.
Az Igali-Gyógyfürdő nem csak a csodákra képes gyógyvizéről, hanem családbarát szolgáltatásairól is messze földön híres. Az idei évben szeretnénk ezt a jó hírünket tovább öregbíteni, ezért a szezon folyamán több alkalommal is családi vasárnapokra hívunk Benneteket.
2018. július 4.
Amikor lemegy a nap, nálunk felgyúlnak a fények. Ezeken a napokon éjfélig tartó, meghosszabbított nyitva tartással és izgalmas esti programokkal várja vendégeit az Igali-Gyógyfürdő.
Aktuális
Galéria
Webcam
Gellért Photography
keress minket a Facebookon
Időjárás