2017. július 9.
Az Igali-Gyógyfürdő nem csak a csodákra képes gyógyvizéről, hanem családbarát szolgáltatásairól is messze földön híres.
2017. július 8.
Amikor lemegy a nap, nálunk felgyúlnak a fények. Ezeken a napokon éjfélig tartó, meghosszabbított nyitva tartással és izgalmas esti programokkal várjuk kedves vendégeinket. Mindenki szereti a változatosságot, ezért mi is minden Igal Nights alkalmával más-más hangulattal és sok-sok meglepetéssel készülünk Nektek.
2017. június 3.
Pünkösdi Wellness az Igali-Gyógyfürdőben, sztárfellépők és izgalmas programok az egész családnak.
2017. április 29.
Húsvét után itt az újabb remek alkalom, hogy hosszabb időt töltsünk együtt a családdal és kiszakadjunk picit a rohanó hétköznapok világából. Látogasson el családjával –akár több napra is- Igalba, Somogy megye egyetlen minősített gyógyhelyére, ahol a fürdőzés mellett igazi tavaszi kényeztetésben és izgalmas programokban lehet része minden korosztálynak.
2017. április 15.
Töltődjön fel húsvétkor is Igalban és pihenje ki nálunk a szürke hétköznapok fáradalmait. A húsvéti ünnepek alkalmából vidám gyerekprogramokkal, élő nyuszi simogatással, tojásdíszítéssel, családi tojásvadászattal- az idősebb korosztály részére zenés műsorral valamint egy remek hangulatú medence bállal készülünk.
2017. március 11.
Nőnap alkalmából, kiemelt figyelmet szentelünk a hölgyeknek ezen a hétvégén!
Kedvezményes nőnapi csomagajánlattal, sztárvendéggel, alakformáló auqa-zumba órákkal, ingyenes szauna-szeánszokkal és sok-sok meglepetéssel várjuk a hozzánk ellátogató hölgyeket ezen a hétvégén.
2017. február 25.
Az idei évben is megrendezésre kerülnek a nagy népszerűségnek örvendő Autentikus Egészségnapjaink az Igali-Gyógyfürdőben. A két napos rendezvény keretein belül egészséges életmódhoz kapcsolódó programok, ismeretterjesztő előadások, különböző tornák (vízi torna, jóga), masszázsok, reflexológia - reiki – energetikai kezelések –meditáció – stresszoldás, biotermékek bemutatója valamint diétás tanácsadás várja a vendégeket.
2017. február 18.
Valentin nap alkalmából különleges programokkal és kényeztető csomagajánlattal kedveskedünk a hozzánk ellátogató vendégeknek. Lepje meg Ön is kedvesét egy romantikus fürdőzéssel és élvezzék együtt a fürdőnk nyújtotta wellness szolgáltatásokat!
Aktuális
Galéria
Webcam
Gellért Photography
keress minket a Facebookon
Időjárás