2017. február 15.
Február hónapban különleges kedvezményekkel várjuk a hozzánk ellátogató kedves vendégeket. Egész napos belépők már 1.100 Ft-tól. Családi belépők már 2.800 Ft-tól.
2016. december 31.
Ha szeretnéd jól indítani és megalapozni az esti bulit az év utolsó napján, akkor köztünk a helyed! Szilveszter napján reggel 9:00 órától 15:00 óráig várunk Téged is egy fergeteges medenceparty-ra.
2016. december 21.
Az ünnepi időszak remek alkalmat ad a fürdőzésre, végre relaxálhatunk és kipihenhetjük a karácsony előtti rohanás fáradalmait. Az ünnepi fürdőzés meghitt hangulatát a szépen feldíszített fogadóterek, a látványosan kivilágított medencék és a legszebb karácsonyi dalok teszik teljessé. A fürdő belső udvarán illetve aulájában gyönyörű, nagy karácsonyfa látványa fogadja az ünnepi fürdőzésre érkezőket.
2016. december 10.
Ezen a napon minden 10 év alatti gyermek részére ingyenes a belépés.A piros ruhás, nagy szakállú télapó szombaton érkezik a fürdőbe, ahol különböző kreatív foglalkozásokon, arcfestésen, lufihajtogatáson és adventi díszek készítésében lehet részt venni a nap folyamán.
2016. szeptember 29.
A Magyar Fürdőszövetség a Magyar Fürdőkultúra Napját minden év októberének második szombatján szervezi. A Magyar Fürdőkultúra Nap célja a magyarországi több ezer éves fürdőkultúra gyökereinek és értékeinek megismertetése. Az Igali-Gyógyfürdő az idei évben is csatlakozik ehhez az országos akcióhoz. Fürdőnk az alábbi programokkal kedveskedik a vendégeknek ezen a napon:
2016. szeptember 29.
Idén első alkalommal, hagyományteremtő céllal kerül megrendezésre az Igali OktóberFest.
2016. július 1.
Amikor lemegy a nap, nálunk felgyúlnak a fények. Ezeken a napokon reggel 9-től 24:00 óráig, meghosszabbított nyitva tartással és izgalmas esti programokkal várjuk kedves vendégeinket. Mindenki szereti a változatosságot, ezért mi is minden Igal Nights alkalmával más-más hangulattal és sok-sok meglepetéssel készülünk Nektek.
2016. július 1.
Az idei nyár legnagyobb igali bulija téged is vár. 2016-ban újra megrendezésre kerülnek az IGALI FÜRDŐ NAPOK!
Aktuális
Galéria
Webcam
Gellért Photography
keress minket a Facebookon
Időjárás