2016. április 25.
Töltődjön fel Igalban, Európa egyik legjobb gyógyvizében és élvezze színes pünkösdi programjainkat. Zenés fürdőzés, pünkösdi királyválasztás, családi programok, sztárfellépők...
2016. január 21.
Valentin nap alkalmából különleges programokkal és kényeztető csomagajánlattal kedveskedünk a hozzánk ellátogató vendégeknek. Lepje meg Ön is kedvesét egy romantikus fürdőzéssel és élvezzék együtt a fürdőnk nyújtotta wellness szolgáltatásokat!
2015. október 15.
Mikulás Party - az Igali-Gyógyfürdőben 2015. december 6-án.
2015. október 15.
Ha szeretnéd jól indítani és megalapozni az esti bulit az év utolsó napján, akkor köztünk a helyed! Szilveszter napján reggel 9:00 órától 15:00 óráig várunk Téged is egy fergeteges medenceparty-ra.
2015. október 15.
Lassan beköszönt a hűvös, borús ősz. Ilyenkor gyengébbnek, erőtlennek érezzük magunkat; energiára, feltöltődésre vágyik szervezetünk. Ebben a testi- lelki felöltődésben segít az Igali-Gyógyfürdő!
2015. október 15.

2015. október 31-én, Halloween napján fergeteges programmal és meghosszabbított nyitva tartással 9:00 –től 22:00 óráig várjuk vendégeinket az Igali-Gyógyfürdőben.
2015. augusztus 16.
Hagyományteremtő céllal, idén első alkalommal kerül megrendezésre Igalban a Nemzetközi Huszártalálkozó. Az egész napos programra több szomszédos országból érkeznek huszárok, akik között megtalálhatóak lesznek gyalogos illetve lovas huszárok is.
2015. augusztus 2.
Az augusztusi hosszú hétvégén igazi fesztiváli hangulattal és rengeteg programmal várunk Benneteket!Színes színpadi programokkal (sztárfellépők, gyermek műsorok) vizes vetélkedőkkel és sok-sok meglepetéssel készülünk nektek. A fesztivál ideje alatt minden korosztály számára kínálunk tartalmas programot ezzel téve teljessé az igali kikapcsolódást!
Aktuális
Galéria
Webcam
Gellért Photography
keress minket a Facebookon
Időjárás