2015. augusztus 2.
Amikor lemegy a nap, nálunk felgyúlnak a fények. Ezen a napon reggel 9-től este 24:00 óráig, meghosszabbított nyitva tartással, 21:00 órától pedig egy igazán látványos Arab-hastáncos show műsorral várunk Benneteket!
A zenei aláfestés 18:30 órától indul, a show műsor kezdési időpontja pedig 21:00 óra.
2015. június 5.
Az idei nyár legnagyobb igali bulija téged is vár. Több év kihagyás után 2015-ben újra megrendezésre kerülnek az IGALI FÜRDŐ NAPOK!Színes színpadi programok (sztárfellépők, tánc-divatbemutató) vizes vetélkedők a fürdőben, vidámpark (dodzsem, kisvasút, céllövölde, ugrálóvárak, jumping stb.)
2015. június 5.
Napfény, strand, buli, csinos lányok, medence party…

Ha Te is szeretsz a csillogó víztükrű medence partján napozni miközben a kedvenc party zenéid szólnak, esetleg szívesen kipróbálnád milyen a vízben bulizni, vagy egész egyszerűen csak szeretnél egy finom koktéllal a kezedben hátradőlni és élvezni az életet, akkor köztünk a helyed!
2015. június 5.
Az Igali-Gyógyfürdő nem csak a csodákra képes gyógyvizéről, hanem családbarát szolgáltatásairól is messze földön híres. Az idei évben szeretnénk ezt a jó hírünket tovább öregbíteni, ezért a nyár folyamán több alkalommal is családi vasárnapokra hívunk Benneteket.
2015. június 5.
Az idei évben már több mint 300 versenyző vág neki az embert próbáló 113 km-es össztáv teljesítésének. A verseny legnehezebb kerékpáros szakasza az Igal határában található legnagyobb emelkedő (305 m Kánya domb..
2015. június 5.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt az immár hagyományosan megrendezésre kerülő igali Anna napi búcsún és Tökfesztiválon.
2015. június 5.
Fürdés a csillagok alatt? Igen, ez nálunk most lehetséges lesz!
Az Igali-Gyógyfürdő is csatlakozott a Magyar Fürdőszövetség országos rendezvényéhez, a Strandok Éjszakájához. A fürdő július 31-én, pénteken meghosszabbított nyitva tartással, reggel kilenc órától éjfélig várja a vendégeket.
2015. május 10.
Gyermeknap az Igali-Gyógyfürdőben! Május 30-án és 31-én 12 éves kor alatt INGYENES a belépés!
Aktuális
Galéria
Webcam
Gellért Photography
keress minket a Facebookon
Időjárás