2015. május 10.
Töltődjön fel nálunk a pünkösdi hosszú hétvégén! A programokról bővebb információ a részletek alatt található.
2015. május 6.
Neked is van még a SZÉP kártyádon olyan összeg, melyet 2015. május 31-ig kell felhasználni? Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni a rendelkezésre álló keretedből, akkor számodra az Igali-Gyógyfürdő ajánlata a legjobb választás!
2015. április 20.
Május elseje nálunk a pihenés ünnepe :)
A május 1-jei hosszú hétvége alkalmából különleges programokkal és kényeztető csomagajánlattal kedveskedünk a hozzánk ellátogató vendégeknek.
2015. április 14.
Csiripelő madarak, rügyező ágak, szikrázó napsütés, végre beköszöntött az igazi tavasz.Tavasszal töltjük fel szervezetünk energiával, ilyenkor kezdünk újra igazán boldogok lenni és ilyenkor kezdünk el leginkább gyönyörködni a természet apró szépségeiben.

Ebben a testi- lelik felöltődésben segít az Igali-Gyógyfürdő!
2015. március 12.
A húsvéti ünnepek alkalmából vidám programokkal várunk benneteket az Igali-Gyógyfürdőben. Nyuszi simogatás, játékos vetélkedők, tojásdíszítés, tojásvadászat és még rengeteg más izgalmas program vár rátok.
2015. március 10.
A Magyar Fürdőszövetség által kezdeményezett Víz Világnapja alkalmából szervezett kampányhoz idén az Igali-Gyógyfürdő is csatlakozott. A Víz Világnapja alkalmából kedvezményes csomagajánlattal és izgalmas programokkal várjuk a felnőtteket és a gyermekeket egyaránt. Ezen a hétvégén a fürdőn üzemelő éttermek halas ételkínálattal kedveskednek a vendégeknek ( Marica Étterem, Fürdő Büfé, Iluska Vendéglő).
2015. február 17.
Tavaszváró hétvége az Igali-Gyógyfürdőben
2015. február 27 – március 1. (péntek-szombat-vasárnap)
2015. február 17.
Örömmel értesítjük kedves vendégeinket, hogy 2015. február 21-től kezdődően, minden második hétvégén (szombaton illetve vasárnap is) Halász István nemzetközi hírű csontkovács mester/kínai orvoslás szakértője kezdi meg a kezeléseit az Igali-Gyógyfürdőben.

Aktuális
Galéria
Webcam
Gellért Photography
keress minket a Facebookon
Időjárás