GELLÉRT APARTMAN

Töltsön el néhány felejthetetlen napot a Gellért apartman kényelmes és jól felszerelt 90 m2-es tetőtéri apartmanjában. A szálláshely a gyógyfürdőhöz az egyik legközelebb elhelyezkedő igali szállás.


Gellért Apartman - Igal 

Fedezze fel a gondtalan pihenés és a kényelem szigetét a Gellért Apartmanban, amely Igal szívében, az Európa hírű Igali-Gyógyfürdő közvetlen szomszédságában várja Önt! Ez a modern, minden igényt kielégítő szálláshely ideális választás családok és baráti társaságok számára egyaránt. A szálláshely teljesen elszeparált a házigazdáktól és egy külön hátsó bejárattal rendelkezik, amely lépcsőn közelíthető meg.


Kényelmes szállás - akár 8 fő részére

A Gellért Apartman 8 fő kényelmes elszállásolására alkalmas, így ideális választás nagyobb családok és baráti társaságok részére is. Az apartman négy tágas szobával, két modern fürdőszobával, egy külön WC-vel, egy tágas, teljesen felszerelt konyhával illetve egy barátságos nappalival rendelkezik. Az apartmanhoz tartozik egy keleti fekvésű terasz, ahol élvezheti a friss levegőt és nyugalmat.

Modern felszereltség a gondtalan pihenésért

A vendégek kényelméről az ingyenes wifi, a nagy méretű síkképernyős okos tv és a klíma gondoskodik. A tágas, szépen gondozott udvar kiváló helyszínt biztosít a szabadidős tevékenységekhez, a grillezési lehetőség pedig remek alkalmat teremt egy közös étkezéshez a szabadban. A szálláshely konyhája elektromos sütővel, kávéfőzővel, vízforralóval, mikroval és minden egyéb szükséges konyhai kiegészítővel rendelkezik.

Fedezze fel az Igali-Gyógyfürdő varázsát

Az apartmanunk a gyógyfürdő szomszédságában található, és valóban a fürdőhöz az egyik legközelebb elhelyezkedő igali szálláshely, így tőlünk gyalogosan is mindössze  2 perces sétával elérhető a fürdő, amely Európa-szerte ismert gyógyító hatású gyógyvizéről. A gyógyfürdő 13 különféle medencével, szauna-világgal, óriáscsúszdával, játszóterekkel, szépen gondozott napozó területtel és különféle gyógy illetve wellness szolgáltatásokkal várja a látogatókat, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget. 

Parkolás

A szálláshely saját, zárt parkolóval rendelkezik, ahol több autó is kényelmesen és biztonságosan elhelyezthető.

Foglaljon most és élvezze a tökéletes pihenést!

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy eltöltsön néhány napot a Gellért Apartmanban, ahol minden adott a tökéletes pihenéshez. Foglaljon most, és élvezze az Igali -Gyógyfürdő valamint a Gellért Apartman nyújtotta kényeztetést!

Várjuk Önt  is szeretettel, hogy megismerhesse Igal és a Gellért Apartman varázsát!



  • 7275 Igal, Mátyás Király utca 32.

Hasonló találatok

GELLÉRT PINCE

7275 Igal, Acsai utca (hrsz 338/4)

Fedezze fel Igal egyik legbájosabb szálláshelyét, a Gellért Pincét, amely az Igali-Gyógyfürdőtől mindössze 500 méterre, Igal...

Bővebben

FENYVESI VILLA

7275 Igal, Mátyás Király utca 42.

Fedezze fel Igal egyik legkülönlegesebb szálláshelyét, a Fenyvesi Villát, amely páratlan kényelmet és modern felszereltséget...

Bővebben

7275 Igal, Mátyás Király utca 32. • info@gellertapartman.hu