FENYVESI VILLA

Fedezze fel Igal egyik legkülönlegesebb szálláshelyét, a Fenyvesi Villát, amely páratlan kényelmet és modern felszereltséget kínál közvetlenül az Európa hírű Igali-Gyógyfürdő szomszédságában.
Ez a gyönyörű, különálló nyaraló ideális választás nagyobb családok és baráti társaságok számára.

Fenyvesi Villa- Igal

Üdvözöljük a Fenyvesi Villában – A tökéletes nyaralás helyszíne Igalon!

Kényelmes szállás akár 12 fő részére

A Fenyvesi Villa akár 12 fő kényelmes elszállásolására is alkalmas, így tökéletes választás nagyobb családok vagy baráti társaságok számára. A szálláshely öt tágas szobával, két fürdőszobával, két külön WC-vel, szintenként egy jól felszerelt konyhával és egy-egy terasszal rendelkezik. Az alagsori nagy társalgó és a tágas külső terasz remek helyszínt biztosít a közös összejövetelekhez, legyen szó beltéri vagy kültéri programokról.

Modern felszereltség a gondtalan pihenésért

A villa modern felszereltsége minden igényt kielégít, többek között ingyenes wifi és több síkképernyős Tv is szolgálja a kényelmet. A tágas, szépen gondozott udvar tökéletes helyszínt kínál a pihenéshez és a szórakozáshoz. A ház mellett található grillezési lehetőség pedig remek alkalmat kínál egy közös sütögetéshez és a szabadban együtt eltöltött étkezéshez, amely még emlékezetesebbé teszi az itt töltött időt.

Fedezze fel az Igali-Gyógyfürdőt

A Fenyvesi Villa a fürdőhöz az egyik legközelebb elhelyezkedő igali szálláshely, így ennek a kivételes adottságnak köszönhetően mindössze néhány lépésre található az Igali-Gyógyfürdőtől, amely Európa-szerte ismert gyógyító hatású gyógyvizéről. Merüljön el az varázslatos igali gyógyvízben, élvezze a wellness szolgáltatásokat és frissüljön fel testileg-lelkileg. A gyógyfürdő összesen 13 db medencével, játszóterekkel, szauna-világgal, szépen gondozott napozóterülettel és különféle gyógy illetve wellness masszázs szolgáltatással várja a látogatókat, így a fürdőben mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget.

Parkolás

A szálláshely saját, zárt parkolóval rendelkezik, ahol több autó is kényelmesen és biztonságosan elhelyezthető.

Foglaljon most és élvezze a tökéletes pihenést!

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy eltöltsön néhány napot a Fenyvesi Villában, ahol minden adott a tökéletes pihenéshez és kikapcsolódáshoz. Foglaljon most, és tapasztalja meg az Igali-Gyógyfürdő és a Fenyvesi Villa nyújtotta páratlan kényeztetést!

Várjuk Önt is szeretettel, hogy megismerhesse Igal és a Fenyvesi Villa varázsát!



  • 7275 Igal, Mátyás Király utca 42.

Hasonló találatok

GELLÉRT APARTMAN

7275 Igal, Mátyás Király utca 32.

Töltsön el néhány felejthetetlen napot a Gellért apartman kényelmes és jól felszerelt 90 m2-es tetőtéri apartmanjában. A...

Bővebben

GELLÉRT PINCE

7275 Igal, Acsai utca (hrsz 338/4)

Fedezze fel Igal egyik legbájosabb szálláshelyét, a Gellért Pincét, amely az Igali-Gyógyfürdőtől mindössze 500 méterre, Igal...

Bővebben

7275 Igal, Mátyás Király utca 32. • info@gellertapartman.hu