GELLÉRT PINCE

Fedezze fel Igal egyik legbájosabb szálláshelyét, a Gellért Pincét, amely az Igali-Gyógyfürdőtől mindössze 500 méterre, Igal zöldövezeti részében található. Ez a kedves, különálló nyaraló tökéletes választás azok számára, akik hamisítatlan pihenésre és kikapcsolódásra vágynak.


Gellért Pince - Igal 

Üdvözöljük a Gellért Pincében – A Nyugalom és Kényelem szigete Igal zöldövezetében!

Fedezze fel Igal egyik legbájosabb szálláshelyét, a Gellért Pincét, amely az igali gyógyfürdőtől mindössze 500 méterre, Igal egyik legcsendesebb zöldövezeti részében található. Ez a kedves, különálló nyaraló tökéletes választás azok számára, akik gondtalan pihenésre és természetközeli kikapcsolódásra vágynak, mindezt csendes és nyugodt környezetben.

Kényelmes szállás 4 fő számára
A hangulatosan berendezett Gellért Pince ideális választás kisebb családok vagy baráti társaságok számára, hiszen kényelmesen elszállásol 4 főt. A nyaralóban két tágas szoba, egy modern fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha és étkező található. Az alsó és felső szinten egy-egy terasz várja a vendégeket, ahol élvezhetik a friss levegőt és a természet közelségét.

Modern felszereltség a gondtalan pihenésért

A Gellért Pince minden szükséges kényelmi eszközzel felszerelt, hogy vendégeink gondtalanul pihenhessenek. Az ingyenes wifi biztosítja a kapcsolatot a külvilággal, míg a nagy, parkosított zöldterület tökéletes helyszínt kínál a kikapcsolódáshoz és a szabadidős tevékenységekhez. A nyaraló hangulatos berendezése és kényelmes kialakítása garantálja, hogy mindenki otthon érezze magát.

Fedezze fel az Igali-Gyógyfürdőt

Merüljön el az Európa hírű kényeztető gyógyvízben, élvezze a fürdő wellness szolgáltatásait és frissüljön fel testileg-lelkileg Igalon. A gyógyfürdő 13 db különféle medencével, játszóterekkel, szauna-világgal, szépen gondozott napozóterülettel és különböző gyógy illetve wellness szolgáltatással várja a látogatókat, így a fürdőben mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget.

Foglaljon most és élvezze a tökéletes pihenést!

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy eltöltsön néhány napot a Gellért Pincében, ahol minden adott a tökéletes pihenéshez és kikapcsolódáshoz. Foglaljon most, és tapasztalja meg az igali gyógyfürdő és a Gellért Pince nyújtotta páratlan kényeztetést!

Várjuk Önt is szeretettel, hogy megismerhesse Igal és a Gellért Pince varázsát!



  • 7275 Igal, Acsai utca (hrsz 338/4)

Hasonló találatok

FENYVESI VILLA

7275 Igal, Mátyás Király utca 42.

Fedezze fel Igal egyik legkülönlegesebb szálláshelyét, a Fenyvesi Villát, amely páratlan kényelmet és modern felszereltséget...

Bővebben

GELLÉRT APARTMAN

7275 Igal, Mátyás Király utca 32.

Töltsön el néhány felejthetetlen napot a Gellért apartman kényelmes és jól felszerelt 90 m2-es tetőtéri apartmanjában. A...

Bővebben

7275 Igal, Mátyás Király utca 32. • info@gellertapartman.hu